Den nya starthästen
Låt oss prata lite om onsdagens uppdatering av vår kära starthäst. Vill börja med att förklara att anledningen till att detta inlägget kommer upp först idag beror på att jag har haft fullt upp i skolan hela denna vecka och har inte haft någon tid över till att blogga. Dock har jag självklart spelat och hälsat på min nya starthäst och jag kan lugnt säga att jag ÄLSKAR den.
Till att börja med är jag mycket tacksam över att dess utseende inte har förändrats så pass mycket att man inte kan känna igen den överhuvudtaget. Förändringarna som skett är helt otroliga. Hästen är nu inte längre överdrivet muskulös utan passar in mycket bättre bland de övriga, speciellt de senast inkomna hästraserna. 
För det andra har det även tillkommit nya färger på starthästarna, något som den som redan har ett konto kan ändra. Även fast detta är en funktion som jag inte kommer att använda mig av då jag vill ha kvar min starthästs gamla färg tror jag att detta är något som många uppskattar mycket.
Denna upptaderade starthäst är inte bara något som gynnar de spelare som finns idag utan även framtida spelare. För att locka så många som möjligt till detta fantastiska hästspel behövs just denna typen av uppdateringar. Kan alltså kort sammanfatta denna uppdatering som väldigt bra, bättre än förväntat och oerhört behövlig.