Angående de nya animationerna
I onsdags fick vi ta del av spelets helt uppgraderade animationer till vår karaktär vilket fick igång många spekulationer bland spelarna - "Är det här det slutgiltiga resultatet?", "Varför syns mina byxor genom stövlarna?" och "Vad fult detta ser ut" är bara några av de saker man läste under hela onsdagen i chatten. Även fast Star Stable bara några timmar efter att de släppt uppdateringen förklarade för spelarna att detta INTE är det slutgiltiga resultatet utan att de kommer fortsätta uppdatera animationerna i framtiden.
Själv tycker jag att det finns både för- och nackdelar med denna uppdatering men den absolut främsta nackdelen är ju karaktärens hals som blivit mycket kortare. I och med att de minskat halsens längd så pass mycket gör det att halsen faktiskt är väldigt svår att ens se. Jag själv tycker inte att detta gör karaktärens utseende mer realistiskt vilket var en stor del av idén med uppdateringen utan det ser iställer bara konstigt ut. Dock vet vi ju nu att de kommer att fixa detta så ingen behöver ju vara orolig utan det är ju bara att vänta.
I och med att de var tvungna att ändra på så mycket av karaktärens animationer har många spelare upptäckt buggar, såsom att man inte håller i fiskespöt när man fiskar och att hästen kan gå ifrån en när man hoppat av den. Jag tycker helt klart att det är ett mycket bättre sätt att förklara vad som är fel och vad som behöver ändras på genom att kontakta supporten och alltså inte börja uttrycka sig nedlåtande i chatterna.
 
 
Det jag vill ska ändras med animationerna är halsens längd, att den gärna ska göras en bit längre och att ögonen ska minskas lite. Dessutom att man lyfts lite mer ur sadeln då man nu inte ser halva benen eftersom de är täckta av sadeln. Förutom detta tycker jag att Star Stable har gjort ett bra jobb med uppdateringen och det var även bra att de testar nya sätt att ta reda på vad spelarna tycker är bra och inte.